O meni

Zašto sam baš ja idealan fotograf za vas? Fotografiranje ne doživljavam kao posao, to je moja ljubav kojoj sam se potpuno posvetio. Svakom vjenčanju pristupam upravo tako – potpuno posvećen. Jer, ono što me privuklo u fotografiranju jest zabilježiti posebne trenutke. A vaše cijelo vjenčanje upravo je takvo – posebno.

Zovem se Ivan Maruna i imam 33 godine. Rođen sam i odrastao u Zagrebu, gdje i danas živim sa suprugom i djecom.

Ljubav prema fotografiji prisutna je cijeli život, ali se u zadnjih nekoliko godina intenzivirala do te mjere da mi je postala posao koji uistinu radim sa velikim zadovoljstvom.

Pitate li me za stil koji me izdvaja od ostalih, tad bih rekao da je to – spontanost. Volim nenamještene, prirodne poze jer one istinski prikazuju emocije u datom trenutku. Fotografije obrađujem u toplim i prirodnim tonovima, a nekako se najviše pronalazim u crno-bijelima jer su intimne, snažno ocrtavaju detalje i imaju sposobnost “zarobiti” trenutak na savršen način.

Sa potencijalnim klijentima volim se susresti uživo, dobiti najbolji mogući uvid što se traži od mene i što mogu ponuditi.

Naravno, pritom mi je bitno ostvariti pozitivan i prijateljski kontakt jer, kao što sam rekao, za mene fotografiranje nije samo posao već jedno divno iskustvo. A vi ste dio tog iskustva.